II 5K NOCTURN LES PENYES EN FESTES

II 5K NOCTURN LES PENYES EN FESTES

II 5K NOCTURN LES PENYES EN FESTES

📆 26 de juliol a les 22h 📆

➡ INSCRIPCIONS 📝 ¡Obertes fins al 24 de Juliol!

💻 Online 5€: www.evasionrunningcastellon.com

🙋🏽‍♀ Presencials 5€ / 4€ socis Les Penyes en Festes (presentant el carnet): – Esport Natura C/ Segorbe, 51. 12600 La Vall d’Uixó

👧🏼🧒🏽 CURSES INFANTILS 👧🏼🧒🏽 A les 20h es realitzaran curses per als més menuts. La inscripció serà gratuïta el mateix dia de la cursa.

👯‍♀ ACTIVITATS DIRIGIDES 👯‍♀ Ales 21h i també com a novetat tindrem activitats esportives dirigides.

➡ RECORREGUT 5K 🔁 Es donaran 2 voltes al recorregut del xupinasso amb eixida a la Plaça de l’Ajuntament i finalitzant fent el recorregut del tancament amb la meta a la Plaça del mercat

💦 AVITUALLAMENTS CURSA 💦 – Aigua al Km 2,2 (Carrer Xacó)

🍉 AVITUALLAMENT FINAL 🍉 – Líquid: Aigua, isotònica i coca-cola. – Sòlid: Meló, meló d’Alger i plàtan. – Cervesa 🍺

📸 FOTOS OFICIALS 📸 – Alfredo de Tres del 3 serà el fotògraf oficial de la cursa i estarà a meta per a immortalitzar el vostre esforç.

🎤 SPEAKER de 🎤 – El gran Raul Puchol és l’encarregat d’animar la cursa tant a l’eixida com a la vostra arribada a meta.

🎉 ANIMACIÓ 🎉 – La Penya Penjats 💚🖤 estarà a la Plaça Desemparats – La Penya Batonis ❤💜 estarà a la Plaça de l’Assumpció. – La Penya Dragon’s 🖤⚪ estarà a la Plaça de l’Àngel – La penya Golosa 🖤💛 estarà a la placeta Samarra – La Penya Treballadors 💙💖 estarà al recorregut i a l’arribada a meta animant-vos.

🙋🏽‍♀🙋🏽‍♂ VOLUNTARIS 🙋🏽‍♀🙋🏽‍♂ – Més de 50 voluntaris, en la seua majoria penyistes, estaran per tot el recorregut. Aprofitem per agrair-vos la vostra ajuda, sense vosaltres no seria possible aquesta primera edició del 5K Nocturn Les penyes en Festes.

#5Knocturn #LesPenyesenFestes #VingaVingaVingau #Jaestemaci #laValldUixo #5K