El III Concurs Nacional de Xarangues serà el dimarts 2 d’agost a la Vall d’Uixó

El III Concurs Nacional de Xarangues serà el dimarts 2 d’agost a la Vall d’Uixó

Tornen les xarangues als carrers de la Vall d’Uixó amb el III Concurs Nacional de Xarangues que tindrà lloc el proper dimarts 2 d’agost dins de la setmana gran de les Penyes en Festes d’aquest any 2022.

La tercera edició compta un any més, amb l’organització per part de Les Penyes en festes i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, concretament des de la Regidoria de Juventut.

Les bases i el full d’inscripció ja estan disponibles en la web per a omplir-les i ser partíceps del que, en sols dos edicions, ja s’ha convertit en una data marcada per als penyistes. Un matí-vesprada ple de música, ball i festa. La inscripció ja està oberta i enguany s’han augmentat els premis econòmics per a potenciar l’acte: 1.200€ per a la xaranga guanyadora, 600€ per a la segona, 400€ per a la tercera i dos premis independents al millor solista i millor percussionista. A més, les cinc formacions participants rebran una dotació econòmica. L’objectiu és “reforçar un dels actes amb més participació de l’últim any”, que en la seues primeres edicions “va ser un èxit” i és “una de les apostes fortes del nou projecte de les Penyes en Festes”, tal com ha assenyalat el president Vicent Pitarch. En aquest sentit, també té com a finalitat “implicar no solament els penyistes, sinó també a veïns i veïnes de la Vall d’Uixó i de la resta de pobles del voltant que vulguen passar un dia vibrant i emocionant ple de festa i música”.

Bases i full d’inscripció: Fins al dijous 30 de juny

La inscripció al III Concurs Nacional de Xarangues es farà a través del correu: associaciolespenyesenfestes@gmail.com. Si tens algún dubte, contacta’ns per mitjà del correu de les Penyes o a través de les xarxes socials Instagram o Facebook.

CARTELL OFICIAL – III CONCURS NACIONAL DE XARANGUES LES PENYES EN FESTES 2022.

III Concurs Xarangues Les Penyes en Festes