‘El diari de Penyes’, un periòdic amb la programació, entrevistes i articles de les Penyes en Festes

El diari de Penyes

‘El diari de Penyes’, un periòdic amb la programació, entrevistes i articles de les Penyes en Festes

‘El diari de Penyes’, un periòdic amb tota la programació de la Setmana Gran de la Vall d’Uixó, entrevistes i articles sobre la història de Les Penyes en Festes

🗞 Aquest any llancem ‘El diari de Penyes’ dins del periòdic gratuït del ‘Crònica de la Vall d’Uixó’ que estarà a l’abast de tots els vallers i valleres durant el mes de juliol i durant la setmana de Penyes.

📝 Un diari que compta amb tota la programació de la setmana, i amb entrevistes a Tania Baños, Vicente Pitarch i Lluís Diago, l’article de Javier Abad on ens conta els inicis de les Penyes l’any 1982, o també les vivències i experiències de Les Penyes en Festes de la mà de Paco Ten i Fabio Monsonis, membres fundadors de les Penyes en Festes.

Llig-lo complet: El diari de Penyes — Les Penyes en Festes 2022

👏🏽 Volem agrair la professionalitat i el gran treball realitzat per grans periodistes com Mónica Mira, Enma Sanz, Vicent Arnau i Ximo Zorrilla. Han sigut la part fonamental d’aquest diari i sense el seu treball no haguera sigut possible. De tot cor, GRÀCIES!❤️

🪣💦 Estem en la recta final per a viure de nou la Setmana Gran de la Vall d’Uixó, i escoltar de nou els dos coets del xupinasso que ens diga que hem tornat i que JA ESTEM ACÍ!