Tancament de bous de MIURA | 40 aniversari Les Penyes en Festes

Tancament de bous de MIURA | 40 aniversari Les Penyes en Festes

Tancament de bous de MIURA

40 aniversari Les Penyes en Festes

Diumenge dia 30 de juliol a les 8 del matí. Dia històric per a Les Penyes en Festes, la ciutat de La Vall d’Uixó i els bous al carrer en general. Per primera vegada, 6 bous de MIURA en un tancament únic pels carrers de la Vall d’Uixó.

Col·laboren:
LOPSACONS Constructora-Promotora
MENERO Construcciones y reformas.

El ferro de la finca sevillana ‘Zahariche’ són els escollits per a ser els protagonistes dins del 40 aniversari de Les Penyes en Festes de la Vall d’Uixó, que junt amb el XXXVI Concurs Nacional de Ramaderies van arredonint el cartell tauri, en breu s’anunciaran la resta d’actes.

_

Encierro de toross de MIURA | 40 aniversario Les Penyes en Festes | La Vall d’Uixó, Castelló

Domingo día 30 de julio a las 8 de la mañana. Día histórico para Les Penyes en Festes, la ciudad de La Vall d’Uixó y els bous al carrer en general. Por primera vez, 6 toros de MIURA en un encierro único por las calles de la Vall d’Uixó.

Colaboran:
LOPSACONS Constructora-Promotora
MENERO Construcciones y reformas

El hierro de la finca sevillana ‘Zahariche’ son los elegidos para ser los protagonistas dentro del 40 aniversario de la semana grande de Les Penyes en Festes de la Vall d’Uixó, que junto con el XXXVI Concurso Nacional de Ganaderías van completando el cartel taurino, que en breve se anunciarán el resto de actos.